Behandeling

Voor wie?

Behandeling

De beschikbare behandelingen zijn over het algemeen toegankelijk voor iedereen. Via het aanvraagformulier wordt gevraagd of er problemen met de gezondheid of specifieke klachten zijn. Op basis hiervan wordt bepaald of de door jou gekozen behandeling kan uitgevoerd worden.

Verloop

Aan hygiëne wordt zeer veel belang gehecht, zowel door mij als gever en jij als ontvanger van de massage. Gelieve daarom voor onze afspraak steeds een bad of douche te nemen.

Na verwelkoming en omkleden neem je in een grote handdoek plaats op de futon (mat). Je hoeft je slip niet uit te doen indien dit een gevoel van ongemak veroorzaakt.

Er wordt rustige relaxatiemuziek gespeeld of muziek naar eigen keuze indien gewenst.

Voor een peeling of pakking zal op de mat nog een wikkel liggen als extra bescherming en om jou te kunnen inpakken om de pakking maximaal te laten inwerken.

Futon massage KortrijkVoor de massage wordt amandelolie gebruikt. Deze koudgeperste olie is 100% natuurlijk, verzorgend en voedend voor alle huidtypen en rijk aan onverzadigde vetzuren en diverse vitamines zoals vitamine A & E. Aan deze basisolie worden ook nog etherische oliën toegevoegd.
Eerst wordt de achterzijde van het lichaam behandeld (rug/nek, billen, kuiten, voeten), daarna de voorzijde (borst, buik, armen, billen, kuiten, voeten).
Tijdens de massage kan steeds gecommuniceerd worden. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven of je op bepaalde plaatsen meer of minder druk wenst.

Optioneel is voor vrouwen een borstmassage of yoni massage mogelijk. Merk op dat de yoni massage ook energetische effecten in het lichaam teweeg kan brengen (zie yoni massage).

Tarieven

Voor elk type behandeling gelden andere duurtijden en tarieven. Bij keuze van de gewenste behandeling op het aanvraagformulier worden deze zichtbaar.

Loopt de behandeling uit, bijvoorbeeld bij keuze van extra opties of in onderlinge overeenstemming, dan komt hierbovenop 15 euro per kwartier extra.

Op dit moment is enkel betaling in cash mogelijk.

Aarzel niet om bij interesse het aanvraagformulier in te dienen. Heb je nog vragen, dan kan je steeds vrijblijvend contact opnemen.