Lichaamspakking

Een lichaamspakking of body wrap heeft een voedende, ontgiftende en revitaliserende werking op het lichaam. En laat ons vooral ook het ontspannend effect op de geest niet vergeten!

In eerste instantie wordt de huid grondig gereinigd via een peeling onder de vorm van een scrub. Zo kunnen de voedende stoffen van de pakking optimaal op de huid inwerken.
Je wordt van je nek tot je tenen strak ingepakt in folie en in een deken gewikkeld. Door de warmte die vrijkomt bij de pakking, gaan je poriën openstaan en kan je huid de aangebrachte producten en voedingsstoffen nog beter opnemen.
Combineer de pakking met een massage via het verwenmassage arrangement!

Hieronder zijn de verschillende lichaamspakkings opgelijst waaruit je keuze hebt.

Algenpakking

Multi reinigende algenpakking bevat de algen Laminaria Digitata, Fucus Vesiculosus en Lithothamnium Calcareum. Deze zijn 100% natuurlijk, gemicroniseerd en gedebacteriseerd.
De pakking verwijdert de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en door de aanwezigheid van mannitol (algalpolyalcohol) heeft het een vochtregulerende werking.

Chocoladepakking

Chocolade pakkingTheobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. 
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelfverwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.

Kleipakking (Ghassoul)

Ghassoul of Rassoul kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marokko en kan ongeveer 1,7 keer haar gewicht in water opnemen. Ghassoul heeft een aanzienlijk grotere waterabsorptie dan andere soorten klei die maar 0,4 keer hun gewicht in water kunnen opnemen. De absorptie van ghassoul is dus ongeveer 4 keer hoger dan bij andere kleien. Het zuivert, ontspant, verkwikt en slankt het lichaam natuurlijk af.

Aloe Vera pakking

De extracten van deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem. Daarnaast is het zeer kalmerend en ontspannend voor lichaam en huid.
Tevens bevat deze pakking de volgende voedende ingrediënten: cocos olie, shea butter, olijf olie.

Deze pakking heeft de volgende werkingen: 

  • voeden en verjongen
  • verzachten en revitaliseren
  • rijk aan vitamine A en E
  • hydrateert de huid

Aardbei pakking

De aardbei pakking werkt diep verzorgend en bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Deze behandeling maakt je huid blij, sterk, onweerstaanbaar zacht en prachtig glanzend.

Kokos crème pakking

Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid, zoals bv dermatologische lotion, kokosmelk, ...
Zodra men de kokos pakking op de huid aanbrengt, wordt het een crème-achtige substantie waardoor deze zich heerlijk laat uitsmeren.
De pakking is dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor deze tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend).
De huid wordt door de toevoeging van natuurlijke gemalen kokos ook licht gescrubd waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat. Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan.