Peeling

PeelingEen peeling of exfoliatie verwijdert de oude cellen aan de oppervlakte van de huid zodat jongere cellen bovenaan komen te liggen. Op deze manier ziet de 'nieuwe' huid er egaal uit en voelt ze zacht aan.

Deze peelings kunnen op een fysische (bv. via laser, (micro)dermabrasie), chemische (bv. fruitzuurpeeling) of biologische manier gebeuren. Er wordt hier gebruik gemaakt van een biopeeling onder de vorm van een scrub voor zowel gezicht als lichaam alvorens over te gaan tot een eventuele lichaamspakking en/of massage (zie verwenmassage).

Gezichtsscrub

Voor de scrub van het gezicht heb je keuze uit 2 opties:

Aloë Vera Face Scrub

Deze huidverfijnende gezichtspeeling van LR Health & Beauty Systems bestaat uit een zachte gel textuur voor het gezicht.

  • 50% Aloë Vera gel, bio-wildrozenextract en plantaardige peelingkorrels
  • Verwijdert roos en stimuleert de bloedsomloop
  • Verfijnt de teint zonder de natuurlijke balans van de huid te beïnvloeden
  • De huid voelt zacht aan en de teint straalt

LR aloe vera bubble maskAloe Vera Magic Bubble Mask

Het nieuwe Aloe Vera Magic Bubble Mask biedt dieptereiniging met extra belevingsfactor. Onmiddellijk na het aanbrengen wordt het masker binnen enkele seconden omgevormd tot een schuim van duizenden kleine knetterende luchtbelletjes. Het gelaatsmasker bevrijdt zo de huid van vuile stoffen uit de lucht en van dode huidcellen. Bovendien vormt het een ondoordringbare laag op de huid, die voorkomt dat vuile stoffen zich vestigen op de huid. De huid is intensief en zichtbaar gevitaliseerd!
Het masker voorziet daarnaast ook al een intense hydratatie.

  • DETOX: Gember- en Moringa-extract verwijderen dode huidschilfers en milieuverontreinigende stoffen en voorkomen aan de hand van een lotusachtig effect dat andere verontreinigende stoffen zich op de huid vestigen.
  • HYDRATATIE: Aloe Vera hydrateert intens en ondersteunt de regeneratie van de huid.
  • BUBBLE BOOSTER: De Bubble Booster verhoogt de zuurstoftoevoer en creëert kleine belletjes die het ontgiftende en hydraterende effect versterken. Dit maakt het eenvoudiger om onzuiverheden te verwijderen en om intens te hydrateren.

Lichaamsscrub

Voor de scrub van het lichaam wordt gebruik gemaakt van dode zeezout dat ruim 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen bevat. Dit wordt toegevoegd aan een olierijke scrubcrème die bestaat uit kokosolie, shea butter, olijfolie en andere natuurlijke oliën.
Deze unieke samenstelling, die bovendien ook heerlijk ruikt, wordt via ronddraaiende masserende bewegingen aangebracht en dit zorgt voor een intense voeding en hogere doorbloeding van de huid. Daarnaast wordt ook de vetverbranding gestimuleerd.

Kortom, het dode zee scrubzout zorgt voor een helende en therapeutische werking op uw huid, pure verwennerij voor zowel lichaam als geest.